Designa personlig kalender!

Gissa vad mamma beställde hem till mig idag? Värsta grymma grejen...
Det finns en hemsida där man kan designa egna almanackor, riktigt kul faktiskt. Jag gjorde en jättefin och väldigt personlig almanacka med en bild på mig på framsidan och allt. Känner att det är dags att bli lite ordningsam och organisera mer ;) Klicka HÄR för att komma till sidan.
Självklart har jag suttit och pluggat hela dagen, det är verkligen min grej. Vi har så mycket nu och jag bara njuter av det, superskönt! 
Eller nä... Men jag går på Jensen och då blir det såhär ibland, och jag är inte skoltrött på nååågot vis heller, he-he..... Jo okej, men jag gillar läget ändå ;)
puss, nu ska jag sova, imorgon väntar ännu en rackarbajsarns pluggdag! underbart.

ÄLSKAR JULEN

Åh, ni anar inte min längtan till julen. När jag hittade dessa mysiga bilder på Julias blogg, kan jag inte heller låta bli att längta efter julen. Det är så sjukt mycket i skolan just nu, och det gör det ju inte bättre. Men vi får hålla ut, inte länge kvar nu. Sitter med en jobbig hostorieuppgift som ska vara klar ikväll, därför ska jag gå ner och unna mig lite adventsfika till kvällsmat. Mumms, vi har massor av lussebullar och pepparkakor hemma. Ska ta och göra mig lite varm choklad också, mysigt. PUSS

YESTERDAY IN PICTURES

Yes, såhär såg min lördag ut. Jag och Julia åkte till Göteborg, där rååååkade vi stötta på idolerna. Jag måste säga att OLLE HEDBERG är den snyggaste människan på jorden, helt seriöst. Dagen var sjukt rolig iallafall ;)
Egentligen skulle jag hittat på något med Viktoria men så blev det ju tyvärr inte, därför hittar vi på något annat en annan gång! Nu ska jag snart dra till gymmet, och ikväll blir det ju roligt... Kan tyvärr inte berätta i bloggen, men ni lär ju märka ;) puuuss

L O V E

Jag förstår inte hur det kan bli såhär, att det hela tiden ska bli massa tjaffs. Ni vet att jag älskar er innerst inne. Utan er hade jag egentligen varit ingenting, hade inte klarat mig. Ni lyser upp min vardag mer än vad ni tror. Ni är tidernas bästaste systrar, bara så att ni vet det. Jag älskar er, Amanda och Olivia <3

FRIDAY!

Hallå! idag är det äääntligen fredag, helg! så fruktansvärt efterlängtat! Har inget speciellt planerat så ikväll blir det att mysa med mamma framför idol. Jag vet att min uppdatering har varit sämst denna veckan, men jag har bara varit så himla trött på allting. Hoppas på att nästa vecka blir bättre...
Nu ska jag gå ner och skära grönsaker, duktig jag är... :)
ni får ha en underbar fredagskväll, höres! puss

THE CHRISTMAS TIME BEGINS

Som jag sa inlägget innan så sov jag hos Julia inatt eftersom båda var lediga. Nästan hela dagen var vi i skövde och tittade lite, hjälpte även Julia med att hitta de sista av julklapparna. Inne på H&M hittade jag klänningen jag tänkt ha i jul, helt okej var den!
När vi var hemma drog vi till gymmet, det var verkligen behövligt för allt som vi ätit under dehär två dagarna. Haha!
Måste bara säga att jag totalälskar snön, är jag den enda?! Får sån känsla. Med alla belysningar på stan och allt, åh så mysigt! Älskar vintern, speciellt juletiden. Nu ska jag sova, godnatt!

THE CHRISTMAS TIME BEGINS

Som jag sa inlägget innan så sov jag hos Julia inatt eftersom båda var lediga. Nästan hela dagen var vi i skövde och tittade lite, hjälpte även Julia med att hitta de sista av julklapparna. Inne på H&M hittade jag klänningen jag tänkt ha i jul, helt okej var den!
När vi var hemma drog vi till gymmet, det var verkligen behövligt för allt som vi ätit under dehär två dagarna. Haha!
Måste bara säga att jag totalälskar snön, är jag den enda?! Får sån känsla. Med alla belysningar på stan och allt, åh så mysigt! Älskar vintern, speciellt juletiden. Nu ska jag sova, godnatt!

MYSKVÄLL

Sitter hos Julia nu och här tillbringas natten, är ledig imorgon och det känns så himla skööönt! :) Tänkte egentligen dra till gymmet ikväll en Julia ringde och frågade om vi kunde hitta på något nu ikväll. Därför gick vi till en pizzeria i den kalla kylan, kändes faktiskt mer lockande än att gymma idag. Just nu ligger jag i en säng hos Julia och nu tänker vi plugga lite, säger godnatt nu också! puuusss

I BETTER KEEP ON WALKING

Har precis kommit hem från en dag i Jönköping, hade nästan bara samhällskunskap, och det var riktigt skönt! Dagen har varit helt okej, och vi fick dessutom en ny kille i klassen, hahaa! Eller vad säger du Viktoria? =) Nej, ska inte vara elak... ;)
Jag har hur mycket plugg som helst nu verkligen, och det är inte roligt, men sånt är livet;)
Längtar så sjukt mycket till jullovet, kommer bli helt underbart och framförallt behövligt! Nej, nu ska jag plugga lite, puuussss.

KEEP HOLDING ON'

Hallojsan. Bilder från gårkvällen ploppar förhoppningsvis upp på facebook snart hoppas vi. Det är nämligen Katarina som tog en massa kort med sin systemkamera igår. Kvällen var mysig, och det var jättemycket gott. Gäller verkligen att man kämpar på spinningen ikväll haha! Yes, ikväll ska jag alltså på spinning med mina systrar som faktiskt fått varsitt gymkort. Så mycket roligare när man är där med någon. I fredags var vi på easyline på gymmet, helt okej var det, men det skulle kunna vara jobbigare, och det kan jag garanterat säga att det kommer spinningen ikväll vara.
I fredags var ju inte jag i skolan, jag var ledig pågrund av Julians begravning, fy, det var så sjuukt sorgligt! Så hemskt att kasta i roserna på hans kista när den låg nergrävd i marken. fy vad jag hatar begravningar...
We'll not forget you... <3

GOODNIGHT

Ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering... Jag har inte haft ork eller tid. men jag ska bättra mig, lovar!
Klockan är typ natt nu, och jag kom alldeles nyss hem från Katarina, där vi samlades typ tio tjejer från i nian, var mysigt! Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova, imorn blir det jobb. puuusss!
Bjussar på en söt bild på världens finaste <3kusse.

THE PLUGGIS NUMBER ONE

Hallåhallå... Kom hem vid två idag, men typiskt mig så vart jag utelåst för andra gången denna veckan! Men det var skönt att sluta kl 11 idag. Efter det gick jag och Simon och Sara för att äta på Taste of Beirut.
Just nu sitter jag och pluggar lite, blev precis av med en tyskaläxa som jag precis skickade in, urskönt. Men nu ska jag försöka göra klart mitt stora historiearbete som är tills på fredag. HUR SKÖNT?! om jag skulle bli klar redan idag!? awesome!
Pågrund av hårdpluggningsdag lägger jag bloggen åt sidan! pussss!

GRATTIS PETER

Jag kom på att min farbror fyller år idag. Därför ska jag och min familj åka ner till Peter och hans familj för att fira honom! Känner verkligen för det faktiskt, gott med god mat och allt! Mysigt! Sen får jag ju också träffa <3kussen!

Haha detta var den enda bilden jag hade på datorn som Peter var med på. Men grattis till honom!
Nej, nu ska jag göra iordning mig lite. puss

ORKAR INTE

Är precis hemkommen från skolan nu, och den var helt okej! =)
Nu ska jag plugga och senare kanske det blir gymmet vilket jag inte varit på på några månader, haha. Hejja!
Har inget mer att skriva nu....... !

MEMORYTIME

HOLA! Jag var på minnesstund förut, och det var verkligen hur fint som helst, man kunde inte hålla tårarna tillbaka..
Nu har jag gjort iordning lite i mitt rum och även pluggat lite. Imorgon är det ju måndag igen vilket innebär en ny vecka. Känns inte så hemskt, jag går ju ändå till 12 imorgon och har bara en lektion, skönt!
Och sen vet ni ju mer vad som gäller? imorgon börjar mitt godisförbud!! Ojoj, det ska bli intressant att se hur det blir. men jag ska försöka! nej, nu kallar sängen efter mig. godnatt!
RSS 2.0