ska jag eller inte?

godmorgon sverige! har varit illgött att få sova lite längre nu på morgonen, känns som att jag behövde lite extra lång helg. när jag orkar anstränga mina armar för att slå upp skolböcker ska jag börja plugga och senare åker jag in till skövde och möter upp julia, vi ska kolla i affärer, secondhand (sjukt sugen på att köpa en ny gammaldags väska), och sen kanske jag tar ett hål i örat, det är verkligen huuuur snyggt som helst, men frågan är om jag verkligen ska göra det än? eller ska jag vänta någon månad? behöver ju verkligen pengar! men se bara hur fruktansvärt snyggt detta är?!
ååh så snyggt detta är! vill så gärna, men vad tycker ni? 

trötter tjej

Känner mig duktig över min uppdatering idag, hihi! Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa och plugga lite. Ska inte lägga mig allt för sent bara för att jag har studiedag imorgon (hur underbart som helst?!) eftersom jag ska in till skövde för lite filosoferande i affärer, kanske blir det att ta ett hål i örat, men jag är inte riktigt säker än... behöver verkligen spara pengar! godnatt, pyss

randigt linne

Säljer detta linne för 50 kr. Köpt i somras på h&m. fortfarande i bra skick!
Anledning: för stort
strl 42

chinos

Nu säljer jag dessa beiga chinos för 80 kr. De är köpte förra våren, fortfarande i riktigt bra skick! Använda ett fåtal gånger.
Strl 42
Anledning: för stora

ny kategori

Har funderat ett tag på detta, och nu gör jag såhär att nu tänker jag börja sälja saker i min blogg för er som är intresserade. Kategorin heter Bloppis/Säljes. Kommer väl ta ett tag innan jag fått in en del men det kommer allt eftersom.

drömhem


badrumsinspiration

angående designen

Som ni märker håller jag på och kämpar med min blogg, alltid lika jobbigt! Den är ju inte riktigt i form just nu och det finns endel som ska fixas innan den är helt klar. Bland annat ska bilder komma upp i menyn och lite andra grejer. xxxx

Breakfast

Godmorgon hörreni.. Nu är fredag och lördag slut vilket betyder; nu kör vi igen. Ni kan ju se på bilden att det blev en betydligt mer hälsosam frukost idag. Alltså, banan, en tallrik lättfil med havregryn och proteinpulver (proteintillskott). Proteinpulver är verkligen ett jättebra sätt att bli lite mer mätt på utan att behöva äta så mycket liksom, ja ni fattar.

Om en stund ska jag och mina syskon ut och springa, wohooo! första spurtan på året, och det känns helt underbart! Som jag har längtat! have a nice day ppls!

I didnt make you sad, it was you who maked me sad.

KALAJS

Är hemma från faffa som fyller 65 nu! Som ni ser firade vi honom ganska... speciellt, haha.. så typiskt min väldigt normala släkt ;)

Farfar fyller 65

Tack Julia för en trevlig kväll igår! Vi pratade, pratade och cepade.. Men så brukar det väl ungefär gå till när det handlar om oss? I vilket fall så var kvällen riktigt rolig! Nu ska jag skynda mig ner och sedan drar jag och min familia till farmor och farfar för att vår faffa fyller 65! Pyssen
Såhär snygga var jag och Julia en dag i somras med spöregn... ;)

Fin kväll med Julia

Sitter och gottar med Julia, hihi! Direkt efter att jag kom hem till Hjo igen gick vi och gjorde våra små ärrenden på Ica haha. Nu sitter vi här och ska ner till tv'n och gotta oss ännu mer =) Men inget handbollstittande för oss inte! ;)
ha en fin fredag, pöss!

Ringar från H&M

Har kollat in dessa ringar från H&M ett tag, de finns på deras hemsida. Jag tycker de är riktigt fina och inte allt för komplicerade eller vad man ska kalla det. Bara för 49 kr dessutom!

Vardagsprat

Har fått i mig lite käk efter att ha kommit hem från skövde med Julia. Efter skolan gick jag och Julia runt och kikade lite i affärer, vi fikade även på Vete & råg, sedan bokade jag ny tid för sminkrådgivning också. Egentligen skulle sminkrådgivningen blivit av idag men vi fick boka in en ny tid för att detta inte passade mitt schema. Ska bli riktigt kul att få råd om sminkning och sånt! Nu tänkte jag plugga lite matte och geografi. ha en fin torsdag sweetnooeses!

I miss you, I miss you already.

HOLA! Är hemma från en hyfsad dag i skolan. Har haft svenska och tyska, haha tyskalektionen var rätt skoj med tanke på hur dåliga jag och Johanna var på en grej haha. Mötte Julia när jag kommit till Skövde så vi tog sällskap hem, nu är min fredag planerad ;)
Idag är en sån där dag då solen skiner och smittar av sig. Skiner solen, då är jag på bra humör!Nu sitter jag och lyssnar på "Put your hands up in the air, put your hands up in the air.." Haha! Hade tänkt plugga lite nu också, har två prov nästa vecka.
Jag är medveten om hur tråkig min blogg varit på sistone, det är så svårt när man går i skolan, och sen med tanke på vad som hände i måndags gjorde det ju inte saken bättre. Ska försöka bättra mig! Puss
RSS 2.0