TAGGAD

Godmorgon! Idag är det nyårsafton och jag är så sjukt taggad. Jag har blivit mycket bättre, mår inte alls lika dåligt! Är helt säker på att jag fått bönesvar, hihihi! Om en stund sätter jag och Julia oss i bilen och åker ner till Jönköping för UNITE!
Ska försöka ta bilder, jag har i alla fall med mig kameran, haha!
Hoppas ni får en riktigt bra nyårsafton! 

Snälla någon, gör mig frisk!

Jag hatar verkligen att vara på väg att bli sjuk dagen innan nyårsafton! Åh, blir så arg! Vägrar vara så här imorgon. Får väl be till Gud hela natten så jag blir frisk då, haha.
Har skalat clementin hela dagen i princip i hopp om att bli bättre, tyvärr verkar det inte som att jag lyckas.
Var i Skövde en stund med Julia, där gick jag in på Hemmakväll och köpte med mig en stor godispåse hem, för nu hade jag tänkt krypa ner i min säng och kika på Sex and the City 2 som jag fick i julklapp. Åh mysigt!
"Käre gode Gud, gör så jag blir frisk. Amen!"

Nyårsshopping

Godmorgon! Sitter fortfarande i morgonrock och känner mig inte så bra, tyvärr. Ond hals och huvudverk känns inte alls lockande just nu eftersom det är nyårsafton imorgon och allt. Men trots det följer jag med Julia till Skövde för att hitta lite nyårskläder till henne. Hoppas jag är helfrisk till imorgon, annars blir det inte alls lika roligt.
Bilden är från i somras i Göteborg.

"I miss my.."

Oj... Det känns som jag proppat i mig hur mycket chips som helst ikväll, haha. Inte så bra kanske men så blir det när man varit på bio. Filmen var riktigt bra tycker jag och budskapet kunde man inte undgå att bli berörd av, i alla fall inte enligt mig.
Haha vilken söt syster jag har, hon går runt och sjunger för sig själv:
"I miss my Johannes Johansson, I hope he miss me.
Come home now my Johannes Johansson...."
Vilken söt syster man kan ha då, så gullig hon är med sin söta kille. Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen, den är eftelängtad. Jag är så trött, godnatt!

Pannband från bikbok

Medan jag väntar på att familjen Ahlin ska bli färdiga för att åka (vilket lär ta några år) kikar jag in på BIKBOK´s hemsida där jag hittar de efterlängtade pannbanden som jag bara måste få tag på. Synd bara att de är slut överallt? Har kollat i Skövde, hela Jönköping och ja... Måste hitta! Men visst är de snygga?
Skulle nog helst välja den svarta, men hur ballt hade inte den färgade varit?!

Äntligen

Alltså hjälp vad jobbig min design ska vara då, det har tagit mer än halva min dag att fixa till så att allt blir rätt, men nu är jag ÄNTLIGEN klar! Vilken befrielse, nu tänker jag inte ändra design på länge. Men det får vi se hur det går med det. 
Om en stund åker jag och min familj iväg till Skövde för att se tredje filmen i Narnia-serien som sagt. Ska bli riktigt mysigt, det behöver jag.

Narnia

Nu har jag suttit och mixtrat med min design hela morgonen, är väl hyfsat nöjd än så länge. Det enda som behövs ändras är headern, tål den verkligen inte haha. 

Åh, idag är en sån dag då jag inte orkar göra någonting. Att få gå runt i pyjamas hela dagen låter lockande i mina öron. Men så blir det inte, snart ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig för ikväll vankas det bio med familjen. Gissa vilken film? Jo, den tredje Narnia filmen (kommer inte ihåg vad den heter) Mysigt ska det i alla fall bli!

Vi är duktiga vi, men detta var jobbigt...

Som jag sa åkte vi till Högaliden och ni kan ju se själva hur det gick, haha. Det var kul, men sjukt jobbigt! 

Nej, nu tänkte jag ta tag i min design på bloggen och fixa till den, göra den lite mer personlig kanske? Puss

Godmorgon...

Godmorgon! Eller ja, godmorgon och godmorgon, haha. Vaknade vid elva så det var verkligen helt underbart att få sova ut på riktigt för en gångs skull, däremot hade jag en hemsk dröm.
Idag hade jag, Julia, Amanda och Olivia tänkt åka upp till Högaliden för att åka längdåkningsskidor tillsammans. Fy skrutt vad roligt det är, så mysigt också! Nej, nu måste jag ta på mig kläder och bege mig ut till garaget för att leta upp alla skidor och pjäxor och allt vad det nu är. Ha en fin dag. puss
Bjuder på en cirkelbild idag, tagen på julafton.

Duggregn

Tvättat bort sminket, tatt på mig pyjamas och ska nu krypa ner i sängen och lägga mitt huvud på min nya kudde. Tänkte börja på boken jag fick i julklapp Duggregn av Hanna Christenson. Hoppas den är bra, men erkänn att det är duktigt av mig, en riktigt bra början på ett av mina nyårslöften? Godnatt!

Lyckligt lottad

Jag har verkligen tänkt länge på att jag måste göra något med min blogg snart, den är ju så ful! Men vad kan man ha för design? Svårt dedär... 
I vilket fall så kom jag på att jag faktiskt glömt att skriva vad jag fick i julklapp i fredags. Jag fick en ny datorskärm vilket var väldigt behövligt, den är helt underbar, sen fick jag pengar, godis, smink, presentkort för sminkrådgivning, en kalender jag själv designat, och massor av andra smågrejer. Jag är jättetacksam för alla fina presenter och måste säga att min julafton var helt underbar. Den fick mig att inse att jag är så himla lyckligt lottad som har det så bra. Tycker alla ska tänka på det, man kunde ju haft det så mycket sämre.
Bild tagen på julafton i väntan på att få öppna julklapparna.

Nytt i garderoben

I natt sov jag hemma hos Julia, vi fick en liten impulstanke, haha. Igårkväll var jag hos mormor innan och fikade och hade det mysigt, men jag och Julia hade bestämt att åka in till Skövde idag därför åkte jag direkt hem till henne efter myset hos mormor. Så jag har varit i Skövde i princip hela dagen idag, och det har varit trevligt! Hittade lite saker till nyår, jag var verkligen tvungen!! Jag hade panik igårkväll för jag inte visste vad jag skulle ha på mig på fredag, men det löste sig idag. Det får duga hela enkelt. Och tack Julia för din hjälp och ditt tålamod, haha!
klänning från ginatricot
ursäkta dålig bild, men skorna är iallafall från skopunkten

NYÅRSLÖFTEN 2010

Detta är mina nyårslöften för i år, sen har jag några privata som jag inte kan skriva upp här, ha ha.
Nyår blir nog väldigt bra iallafall, kommer fira den på UNITE, och troligtvis hänger Julia med. Underbart isåfall, räddad!
uppdt: har skrivit fel på 2010, ska stå 2011 till höger, sorry!

GOD JUL

God jul på er! Min julafton har verkligen varit så perfekt den kan vara. Jag måste säga att jag älskar min släkt, så himlans underbara. Jag är så tacksam för allt jag fått, och även för att jag får ha er på julafton!  Ni är så fina allihopa.
Jag har lite bilder idag men de dyker upp imorgon.
Har fått så mycket fint i julklappar, och är så galet tacksam för varenda sak. Visar lite imorgon också.
Åh vad jag älskar julen, grymt mycket! Hoppas ni haft en underbar jul och att ni fått massa roliga klappar. Puss på er, och fortsatt god jul!

CHRISTMAS

RSS 2.0